30 Μαρ 2011

PANATHINAIKOS B.C-puta Barca 76-74



Μέσα στο καυτό ΟΑΚΑ ο (προσωρινά) Πεντάστερος πάτησε την Μπαρτσελόνα, όπως επίσης και τις βρωμιές του Ναβάρο. Έκανε το 2-1 και αύριο τσεκάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση που θα τον φέρει πιο κοντά στο 6ο αστέρι και στον θρόνο του!
Ακόμα μια βραδιά μεγαλείου και για την ΘΥΡΑ 13 που έδωσε την δικιά της παράσταση και έγινε ο 6ος παίχτης της τριφυλλάρας. Για τους παίχτες και τον Μέγα Ζότς τα λόγια ειναι περιττά. Έκαναν αυτό που ξέρουν καλά... Read more on this article...

25 Μαρ 2011

ΧΥΣΑΜΕ ΜΕΣΑ στη Βαρκελώνη...


ΧΥΣΑΜΕ ΜΕΣΑ στη Βαρκελώνη...

... δάκρυα χαράς και συγκίνησης! Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός! Με εμφάνιση σκέτη ηδονή ο Αυτοκράτορας πάτησε την Μπαρτσελόνα 75-71!!!!!
Επόμενο ραντεβού την Τρίτη στο κολαστήριο του ΟΑΚΑ....
για κοπιάστε........
Read more on this article...

20 Μαρ 2011

Απλά Cisse...




Τα λόγια είναι περιττά...ότι είσαι ένας απο εμάς το ξέραμε. Τώρα απλά μας επιβεβαίωσες! Read more on this article...

19 Μαρ 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Ε.Φ.Σ. ΘΥΡΑΣ 13 18/3/2011


«Μετά από πολλά χρόνια σκέψεων και προβληματισμών ένα ακόμα όνειρο μας παίρνει "σάρκα και οστά’’ ο κεντρικός σύνδεσμος της Θύρας 13 είναι γεγονός. Μέσα από τη συγχώνευση των συνδέσμων της Αθήνας, Green Web Fans, του Eλληνορώσων-Νέου ψυχικού και με τη βοήθεια πολλών παιδιών από τους Mad Boys ο νέος αυτός σύνδεσμος είναι πλέον πραγματικότητα. Στο νέο αυτό χώρο εκτός από τα γραφεία θα στεγαστούν πολλοί χώροι όπως γυμναστήριο, αίθουσες συνεδριάσεων, ραδιοφωνικός σταθμός, μπαρ, γραφείο τύπου, δωμάτια που θα φιλοξενούν επαρχιώτες και πολλούς άλλους χώρους. Στόχος αυτού του νέου συνδέσμου είναι να "ανεβάσει" ακόμα ψηλότερα τη θύρα 13, αγκαλιάζοντας τον κόσμο από όλες τις γύρω περιοχές, δημιουργώντας κάτι μοναδικό και πρωτόγνωρο για τα οπαδικά δεδομένα και πάνω απ' όλα να στηρίξει και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, τον κύριο λόγο ύπαρξης ολόκληρης της Θύρας 13. Επειδή η νέα αυτή προσπάθεια θα είναι πολύ δύσκολη, καλούμε όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού να μας βοηθήσει σε αυτό το πολύ δύσκολο εγχείρημα. Ξέρουμε ότι ο νέος κεντρικός σύνδεσμος έχει πραγματικά ενοχλήσει παρά πολλούς αλλά δυστυχώς γι' αυτούς δεν θα κλείσει ποτέ!!! Σας περιμένουμε καθημερινά όλους...

Υ.Γ.1 Όσο για κάποιους καλοθελητές που λένε για το πώς πληρώνεται το νοίκι και από ποιους, να διευκρινίσουμε ότι χρηματοδότες του κτιρίου είναι όσοι σύνδεσμοι και οπαδοί βοήθησαν υλικά και ηθικά στην εκπλήρωση του ονείρου. Ένα ευχαριστώ σ’ όλα τα’ αδέρφια απ’ όλη την Ελλάδα (και όχι μόνο) που βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο.
Υ.Γ.2 Για κάθε επικοινωνία με τον νέο σύνδεσμο η διεύθυνση είναι Λ. Αλεξάνδρας 115 και το τηλέφωνο είναι 210 6436757.
Υ.Γ.3 Πριν λίγο καιρό ζητήσαμε κάποια πράγματα με ανακοίνωση μας, ώστε να αλλάξουν κάποιες καταστάσεις όσον αφορά την ομάδα μας. Τίποτα δεν έγινε και θα ξανατοποθετηθούμε σύντομα για το ζήτημα αυτό.
Υ.Γ.3 Όσον αφορά τον ερασιτέχνη ξανακαλούμε όποιο μέλος μας επιθυμεί να γίνει μέλος στη "μάνα του λόχου" να μας ενημερώσειώστε με δικά μας έξοδα να πληρωθεί η εγγραφή του καθώς και ο πρώτος χρόνος του καθενός.
Υ.Γ.4 Την Κυριακή 20/03, μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου. Όλοι οι Παναθηναϊκοί είναι ευπρόσδεκτοι…"
Read more on this article...